Hasan Fehmi Peker Arge & Danışman Şef

Hasan Fehmi PEKER, Aşçılık konusundaki ilk eğitimine 1994 yılında Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nde ortaokul ve lise hayatıyla birlikte başlamıştır. Önlisans eğitimini ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünde tamamlamıştır. PEKER, Lise ve Üniversite eğitimi öncesi ve sonrasında turizm sektöründe ve aşçılık alanında uzun yıllar çalışma tecrübesi elde etmiştir. 2003 yılı itibari ile Çırağan Palace Kempinski ve Swissôtel The Bosphorus, İstanbul ile mutfaklarda kendini gösteren PEKER askeri görevini de aşçı olarak Genel Kurmay Başkanlığında özel mutfak aşçısı olarak tamamlamıştır. Conrad Hotel, İstanbul’da çalışma hayatına devam ettikten sonra 2010-2012 yılları arasında sırasıyla Kütahya, Konya, Şanlıurfa, Mardin ve İstanbul illerinde Hilton Garden Inn markası ile ülke içinde toplam beş otelin açılışlarında yer alarak koordinatör şeflik yapmıştır. Sonraki iki yıl boyunca Double Tree by Hilton Avcılar bünyesinde Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etmiştir. 2014 ve 2019 yılları arasında zincir bir işletme grubunda yiyecek içecek direktörü ve danışmanı olarak uzun soluklu bir projede yer aldıktan sonra 2019 yılından itibaren Öztiryakiler A. Ş. Bünyesinde Arge ve Danışman Şeflik görevini başarıyla sürdürmektedir.

Anasayfaya dön