Gastronomi Eğitiminde İkinci Dönem Başladı

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi, Türkiye’nin gastronomi alanında en köklü sivil toplum kuruluşu olan Mutfak Dostları Derneği ile gastronomi eğitimi alanında önemli bir işbirliğine ikinci kez imza attı. Söz konusu işbirliği kapsamında Restaurant İşletmeciliği ve Mutfak Kültürü Sertifika Programı online olarak hayata geçirilecek

Yiyecek-içecek sektöründe işletmeci olarak çalışmak isteyen veya cafe & restaurant yatırımı yapmayı düşünen kişilere profesyonel beceriler kazandırmaya yönelik olarak tasarlanan online programı 12 Şubat 2022’de başlıyor.

Restaurant İşletmeciliği ve Mutfak Kültürü Sertifika Programı, yiyecek içecek sektöründe önde gelen uzmanların teorik bilgilerini ve pratik bilgilerini aktaracak yapıya sahip olacak.

Program 50 saat teorik + 12 saat başarı hikayesi ve 6 saat videolu dersle toplam 68 saatten oluşuyor.

*Dersler Cumartesi - Pazar günleri 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacaktır. Katılımcılar, program bitiş tarihine kadar tüm derslere erişim hakkına sahip olacaktır.

Eğitmenlerimiz

Ayhan Çarıkçılar

Midpoint&Welldone Restoranları Kurucu Ortak Özgeçmiş

Ali Cenk Gülce

Proje Dükkanı Dijital İletişim Ajansı Başkanı
Özgeçmiş

Ahmet Örs

Gazeteci-Yazar, MDD Eski Başkanı
Özgeçmiş

Ahmet Uğuzluoğlu

Yiyecek İçecek Danışmanı, Öğretim Görevlisi
Özgeçmiş

Aykut Üner

İçecek Atölyesi Kurucusu

Özgeçmiş

Burcu Ayöz

İnsan Kaynakları Direktörü

Özgeçmiş

Cüneyt Asan

Günaydın Et ve Restoranları Kurucu Ortağı
Özgeçmiş

Deniz Temel

Alaf Restoran Kurucu Şef

Özgeçmiş

Dilara Koçak

Uzman Diyetisyen

Özgeçmiş

Efe Urgunlu

İç Mimar
Özgeçmiş

Ebru Baybara Demir

Şef, Girişimci

Özgeçmiş

Emre Şanlı

Omni-Vectron POS Sistemleri Proje Yetkilisi
Özgeçmiş

Esra Kırmut

Fairmont Quasar İstanbul Hijyen Müdürü
Özgeçmiş

Esin Sungur

Nisan Marka Yönetimi kurucusu

Özgeçmiş

Prof Günay Kut

Araştırmacı-Yazar

Özgeçmiş

Hasan Fehmi Peker

Arge & Danışman Şef

Özgeçmiş

İbrahim Demir

Q Food&Beverage Group CEO


Özgeçmiş

İlhan Koçulu

Boğatepe Çevre ve Yaşam Der.Kurucu., Koçulu Peynircilik YK Bşk
Özgeçmiş

Mehmet Reis

Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı

Özgeçmiş

Murat Batmaz

Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak Proje Satış Müdürü

Özgeçmiş

Nadir Güllü

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı
Özgeçmiş

Nihal Çınar Karabağ

Avukat-Arabulucu
Özgeçmiş

Servet Aydın

Yönetim Danışmanı
Özgeçmiş

Tahsin Öztiryaki

Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak Murahhas Üyesi
Özgeçmiş

Ufuk Demir

Swissôtel Uludağ Genel Müdürü

Özgeçmiş

Ülkü Kahraman

Caffe Vergnano Kurucu Ortak

Özgeçmiş

Volkan Altmışdört

ISS Tesis Yönetimi Segment Direktörü
Özgeçmiş

Yunus Emre Akkor

Zanaatkar Aşçı

Özgeçmiş

Zeynep Kakınç

MDD Başkanı, LOGOS İletişim Kurusucu
Özgeçmiş

SERTİFİKA PROGRAMI DERS BAŞLIKLARI

TEORİK DERSLER (50 saat) + BAŞARI HİKAYESİ (12 saat)

  • Yer Seçimi ve Konsept / Ayhan Çarıkçılar Midpoint&Welldone Restoranları Kurucu Ortak
  • Fizibilitenin Hazırlanması ve Bütçe/Faaliyet Raporu Oluşturmak - Servet Aydın Yönetim Danışmanı
  • Proje Dekorasyon - Efe Urgunlu İç Mimar
  • Hukuki İşlemler / İsim Hakları - Nihal Çınar Karabağ Avukat-Arabulucu
  • Kurumsal Kimlik / Markalaşma - Esin Sungur Nisan Marka Yönetimi kurucusu
  • İnsan Kaynakları - Burcu Ayöz İnsan Kaynakları Direktörü
  • Başarı Hikayesi - Nadir Güllü / Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı
  • Menünün Kurgulanması - Ufuk Demir Swissotel Uludağ Genel Müdürü
  • Başarı Hikayesi - Tahsin Öztiryaki Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak Murahhas Üyesi
  • P.O.S ve Mali Takip Muhasebe Sisteminin Kurulması - Emre Şanlı Omni-Vectron POS Sistemleri Proje Yetkilisi
  • Başarı Hikayesi - Cüneyt Asan Günaydın Et ve Restoranları Kurucu Ortağı
  • Dünya Gastronomisine Genel Bakış, Gastronomi Kriterleri - Ahmet Örs / Gazeteci-Yazar, MDD Eski Başkanı
  • Başarı Hikayesi - İlhan Koçulu / Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Kurucusu, Koçulu Peynircilik YK Bş
  • Türk Gastronomi Tarihi - Prof Dr Günay Kut
  • Başarı Hikayesi - Mehmet Reis / Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı

VİDEO UYGULAMALI DERSLER (6 saat)

  • Öztiryakiler Endüstriyel Mutfak AR-GE ve Danışman Şefi Hasan Fehmi Peker
  • Mizanplas ve Mutfağa Yerleşme
  • Mutfak Ekipmanının Kullanımı ve İş Akışı, Temel Pişirme Teknikleri
  • Tabak Sunumları

PROGRAM ÜCRETİ 7.000.-TL (KDV dahil)

Ödemelerinizi kredi kartı ya da banka havalesi ile yapabilirsiniz.
Kredi kartına 12 taksite kadar imkan sağlanmaktadır.
Eğitim ücretini havale ile ödemek isteyenler Üniversitemizin aşağıda belirtilen banka hesaplarına açıklama bölümüne Ad ve Soyadınız ile TC kimlik numarasını yazarak transfer yapabilirler.

Banka Bilgileri

T.C. Ziraat Bankası Girne/KKTC Şubesi
Hesap Adı: NETKENT ÜNİVERSİTESİ
IBAN: TR57 0001 0008 5695 3121 8350 02

Türkiye İş Bankası Küçükkaymaklı/KKTC şubesi
Hesap Adı: NETKENT ÜNİVERSİTESİ
IBAN: TR15 0006 4000 0016 8010 2531 89

Temel Restaurant işletmeciliği Sertifika Programı