24 Eylül Perşembe, 18:00-21:00

Pandemi Sonrası Uzaktan Çalışma, Ev ve İş Hayatı Uyumlama

Eğitimin/Seminer/Atölyenin amacı: Uzaktan ya da evden çalışırken performansı artırmanın, iş ve özel hayat ayrımını yaparak profesyonel tarafta kalmanın ipuçlarının paylaşılmasıdır.

Kimler katılabilir: Evden & uzaktan çalışan ve ekiplerini evden çalıştıran herkes katılabilir.

Kazanımlar : Ataletten kurtulmanın yolları, hedef belirleyebilmek, iş planını ve iş yükünü yönetebilme becerisini kazanmak.

Bu eğitime katılanlar başka hangi eğitimleri alabilir? Kendini ve İşini Yönetmek, Stres Yönetimi, İş Yükü ve Zaman Yönetimi, Telefonda ve Yazılı İletişimde Ustalaşmak

Tarih: 24 Eylül Perşembe, 18:00-21:00

İçerik: