group
Seviye: Başlangıç

Stokta

Eğitimin Amacı:

Pazar lideri global markalar, rakiplerinden farklılaşarak müşteri tarafından tercih edilmeleri için uyguladıkları pazarlama yöntemlerini Pandemi sürecine adapte ettiler. Pazarlama dünyasının bu “yeni normalinde” hedef belirleme, strateji oluşturma ve uygulama noktasındaki başarılı örnekleri analiz ederek, katılımcılarımız Temel Pazarlama öğelerinin ne yönde değiştiğini ve buna göre Pazarlama süreçlerinde hangi adımların atılması gerektiğini öğrenecekler.

Kimler katılabilir:

Pazarlama ve İş geliştirme departmanlarında çalışmayı hedefleyenler veya yeni başlayanlar, girişimciler, Kobi sahipleri, mevcut pozisyonunda pazarlama bakış açısına ihtiyacı olan profesyoneller eğitimimize katılabilir.

Kazanımlar:

Katılımcılarımız Pandemi ekseninde,

• Entegre Pazarlama Stratejisi Kurgulama ve Uygulama Yöntemlerini,
  • Güçlü bir marka oluşturabilmek için Pazar Araştırma ve Rakip Analizi Metotlarını kullanmayı,
  • Geleneksel ve dijital pazarlama araçlarını verimli kullanabilmeyi,
  • Farklı Pazarlama taktiklerinin ve kampanyaların verimliliğini ölçümlemeyi öğrenecekler.

Bu eğitime katılanlar başka hangi eğitimleri alabilir?

Pazarlama İletişimi Eğitimi

Kurumsal İletişim Eğitimi

Etkin İletişim Eğitimi

İkna Teknikleri Eğitimi