29.09.2020 saat 14.00 – 16.00

Kurumsal Hayatta Çıkar Çatışmalarının Yönetimi

Eğitimin Amacı: Katılımcıların kariyer ve başarı kavramlarını anlaması, örnek kariyer hikayeleri üzerinden ilham almaları, kariyerinde başarı olan kişilerin ortak kişilik özelliklerini öğrenerek kendilerinde neleri değiştirmeleri veya geliştirmeleri gerektiğini anlamalarını sağlayarak, bakış açılarının değişmesini sağlamak.

Kimler katılabilir: Kurumsal hayatta, farklı çıkarlara sahip departmanlarla ilişkili çalışan veya takım çalışmasında bulunan iş profesyonelleri.

Kazanımlar: Çatışmayı anlama ve kaynağını görme yetisi kazanma, çözüm odaklı yaklaşımı benimseme, duyguları yönetme

Bu eğitime katılanlar başka hangi eğitimleri alabilir?

“Şansımızı Yönetme Becerileri Eğitimi”, “Satış Eğitimi”, “Kilit Müşteri Yönetimi Eğitimi”.

Eğitim Tarihi:

29.09.2020 saat 14.00 – 16.00