23 Eylül Çarşamba 2020, 15:00-17:00

Kalbinizi Dinlemenin ve Kalpten Konusmanın Yolları

Eğitimin/Seminer/Atölyenin amacı: Hepimiz hayatın içinde, günlük hayatımızda bizi rahatsız eden, düşündüren pek çok durum ve kişi ile  karşılaşıyoruz. Hiç düşündünüz mü, bu durum ve kişilere karşı duyduğumuz rahatsızlık ya da şikayetler kendimizle ilgili neler söylüyor?  Bu çalışma ile olaylarla ve insanlarla ilişkilerimizi gözden geçirip geliştirmek için gerekli pratik bir yöntem öğreneceğiz. Bu yöntemle kalbimizi dinleyerek gerçekten ne istediğimizi anlamak ve ilişkilerimizde doğru kararlar verebilmek fırsatını yakalayacağız.

Kimler katılabilir: Kendini, ilişkilerini geliştirmek  isteyen herkes

Kazanımlar :

• İlişkilerimizi geliştirmek
  • Kendimizi daha yakından tanımak
  • Ne istediğimizi daha iyi anlamak
  • Kalbimizden geçenlerle hayatın bize getirdiklerini dengelemek

Eğitim Tarihi:  23 Eylül Çarşamba 15:00-17:00, Toplam 2 saat

Eğitimin İçeriği