5,7,12 Ekim 2020, saat 20:00-22:00

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

EĞİTİM iÇERİĞİ:

• İşverenin yükümlülükleri (Örgütlenme Yükümlülüğü, Önlem Yükümlülüğü, Diğer Yükümlülükler, Asıl İşveren – Alt İşveren Ayrımında İş Sağlığı ve Güvenliği)
  • İş Sağlığı ve Güvenliğinde Çalışan Hak ve Yükümlülükleri
  • İş Yerlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Konusundaki Örgütlenmeleri
  • Çalışanların Hakları / Sendikaların Yükümlülükleri
  • Iş Sağlığı ve Güvenliğinde İdari Sorumluluklar (İş denetimi, Uygulanacak Mevzuat, İdari Yaptırımlar)
  • İş Sağlığı ve Güvenliğinde Hukuki Sorumluluklar (Kusursuz Sorumluluk, Kusur /Haksız Fiil Sorumluluğu)
  • İşverenin SGK, Sigortalı veya Hak Sahiplerine Karşı Sorumluluğu ve Sorumluluktan Kurtulma Halleri)
  • İş Sağlığı ve Güvenliğinde Kamusal Yaptırımlar
  • İş Sağlığı ve Güvenliğinde Cezai Sorumluluklar
  • Konuya İlişkin Yargıtay Emsal ve İlke Kararları

Eğitim Tarihleri: 5,7,12 Ekim 2020, saat 20:00-22:00, Toplam 6 saat

Eğitimler canlı online interaktif olup eğitmenin görüntüsü, ders notları, online yazışma, soru sorma kutucuğu, söz alma, soru sorma butonu ekranda canlı görünecektir.  Öğrenci isterse sistem üzerinden sesli soru sorabilir, söz alabilir. Öğrenci derste olmasına rağmen kendini görsel olarak kapatabilir. Dersi görünmeden seyredebilir.

Tüm eğitimlere devam oranı %70 tir.

Av. Ferah ALTUNTAŞ
Avukat