24 Kasım 2020 Salı Saat 20:00-22:00

KONTENJAN: En az 10 kişi ile açılır

ATÖLYENİN AMACI VE KAZANIMLARI

Katılımcılar,

Anlaşılmak ve anlaşılmamak neden önemlidir hakkında tartışmış

Kişinin kendini anlama çabasının doğası üzerine ve kendini anlama için gerekli olan yöntem ve süreç üzerine düşünmüş

Kişinin kendini anlama çabasından kaçabileceği durumları netleştirmiş olacaklardır.

KİMLER KATILABİLİR

Konuya ilgi duyan herkese açıktır.

Her birimizin yaşam dilimleri içinde anlaşılmadığından şikayet ettiği ya da en önemli ihtiyacının anlaşılmak olduğunu duyumsadığı anlar vardır. Halbuki bu duyumsama içsel olarak ötekinin anlamasına yönelik söylenmiş bir söz değildir. Çünkü insan aslında bunu kendine söyler bir başkasının nezdinde.

Bu oturumda katılımcılarla birlikte empati ve anlaşılma arayışının, aslında bireyin kendinden beklediği bir ihtiyaç lakin bundan bir o kadar neden ve ne kadar uzak olduğunu anlamaya çalışacağız. 😊!

Eğitimler canlı online interaktif olup eğitmenin görüntüsü, ders notları, online yazışma, soru sorma kutucuğu, söz alma, soru sorma butonu ekranda canlı görünecektir.  Öğrenci isterse sistem üzerinden sesli soru sorabilir, söz alabilir. Öğrenci derste/seminerde olmasına rağmen kendini görsel olarak kapatabilir. Dersi görünmeden seyredebilir.

Nevhan VAROL
Klinik Psikolog