29 Eylül 1, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29 Ekim 2020 Salı, Perşembe saat 20:00-22:00

Fiyat  1.600,00

GLOBAL ŞİRKETLERDEN VAKA YÖNETİMİ

Eğitimin Amacı:

Global Şirketler Vaka Yönetimi programı, daha akılda yer edici öğretsel bir metotla, gerçek Global şirket vakalarının, satış ve pazarlama stratejileri başta olmak üzere, akademik aktarımlar ile desteklenerek, oluşturulan yönetsel çözümlerin yorumlanmasını ve yönetsel stratejilerin mantığının katılımcılara aktarılmasını amaçlamaktadır.

Kimler katılabilir:

Yönetim, Satış, Pazarlama, Marka, Ürün, Pazarlama İletişimi gibi alanlarda kariyerleri olanlar ve kariyer yapmak isteyen kişiler.

Kazanımlar:

5 senesi Londra’da, 25 senesi İstanbul’da büyük holding şirketlerindeki üst düzey profesyonel tecrübeler ile Türkiye’nin önde gelen MBA okullarındaki 8 senelik akademik deneyim odaklı bilgi aktarımlarının sentezlenerek, katılımcıların belleklerinde çok daha yer edici ve iş hayatına uyarlanabilir bir birikim kazandırmak.

Bu eğitime katılanlar başka hangi eğitimleri alabilir?

• Stratejik Satış ve Pazarlama Yönetimi
  • Stratejik Ürün ve Marka Yönetimi
  • CRM ve Veri Tabanı Bazlı Pazarlama

Eğitim Toplam Saati:

20 Saat,  Salı ve Perşembe günleri, günde 2 saat, 20:00-22:00, 10 Gün

Eğitim Tarihleri:

Eylül Eğitimi: 29 Eylül 1, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29 Ekim 2020 Salı, Perşembe

EĞİTİM İÇERİĞİ;

Vaka 1: STARBUCKS (1 Saat)

Vaka 2: COCA COLA (1 Saat)

Vaka 3: UNILEVER MALEZYA (1 Saat)

Vaka 4: NIKE (1 Saat)