Seviye: Orta-İleri

Fiyat  1.200,00

Eğitimin Amacı: Devlet destekleri ve teşvik sistemi, Devletin ilgili kurumlar araclığı ile verdiği tüm hibe, kredi ve yatırım destekleriyle vergisel avantajların anlatılması ve modellenmesidir.

Kimler Katılabilir (Normalde Bu Eğitimleri  Kimler Alır?):  Üniversite Öğrencileri, Özel Sektör Şirketlerinde Çalışan Yöneticiler, Dış Ticaret Departmanında Çalışanlar, Mali Müşavirler, Danışman Olmak isteyenler.

Kazanımlar (Bilgiyi Nerede Kullanır?): Teşvik Sistemi Yönetimi, Devlet Destekleri Alma Prosedürleri, Dökümantasyon Yönetimi, Fizibilite Hazırlama Teknikleri, Proje Yönetimi, Finans Yönetimi, Muhasebeleştirme.

Bu Eğitime Katılanlar Başka Hangi Eğitimleri Alabilir? (Sizin Eğitimleriniz, Diğer Konular): Fizibilite Yönetimi, Proje Yönetimi, Pazar ve Sektör Araştırma Teknikleri, Turquality, Dış Ticaret, Ar-Ge Projeleri, TÜBİTAK, HORIZON 2020, Ulusal Ajans, AB Hibeleri, Ar-Ge Merkezleri, Gelecek Merkezleri, Tasarım Merkezleri gibi Spesifik Eğitimler.

Eğitim Toplam Saati:  24 ders saati

Eğitim Tarihleri: 30 Kasım, 2, 7, 9, 14, 16, 21, 23 Aralık Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 20:00-23:00

Eğitimin İçeriği

❖ GENEL HATLARI İLE TEŞVİK SİSTEMİ

❖ TEŞVİK SİSTEMİ UYGULAMA ESASLARI

❖ TEŞVİK SİSTEMİ BAŞVURU SİSTEMİ

❖ TEŞVİK SİSTEMİ GENEL

❖ DEVLET KURUMLARI TARAFINDAN VERİLEN DESTEK TÜRLERİ

Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri ve Çeşitleri Sanayi Bakanlığı Teşvikleri KOSGEB Destekleri TÜBİTAK Destekleri İş-Kur Destekleri Diğer Kurumlar Destekleri (Tarım, Enerji, Turizm Bakanlıkları)

❖ TEŞVİK BAŞVURULARININ YAPILMASI VE SÜREÇLERİ

Eğitimler canlı online ve interaktif olup, eğitmenin görüntüsü, ders notları, online yazışma, soru sorma kutucuğu, söz alma, soru sorma butonu ekranda canlı görünecektir. Öğrenci isterse, sistem üzerinden sesli söz alabilir, soru sorabilir. Öğrenci derste bulunmasına rağmen, kendini görsel olarak gizleyebilir/kapatabilir, dersi görünmeden izleyebilir.

Musa KARADEMİR
Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı